24. juli 2019
Borgmester i Frederikssund Kommune, John Schmidt Andersen (V), er godt tilfreds med, at regeringen og Dansk Folkeparti har fundet penge til forlængelsen af Frederikssundsmotorvejen. Foto: Allan Nørregaard
Borgmester i Frederikssund Kommune, John Schmidt Andersen (V), er godt tilfreds med, at regeringen og Dansk Folkeparti har fundet penge til forlængelsen af Frederikssundsmotorvejen. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester og erhvervsliv jubler over motorvejsudsigt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester og erhvervsliv jubler over motorvejsudsigt
Frederikssund - 13. marts 2019 kl. 11:37
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag den 13. marts vil gå over i historien som en glædens dag i Frederikssund Kommune, efter regeringen og Dansk Folkeparti har landet en aftale, som sikrer penge til forlængelsen af Frederikssundsmotorvejen.

arrow Læs også: Ring 5 syd: Nogle vil rammes af støj

Alt i alt afsættes 3,4 milliarder kroner til projektet, som forventes igangsat i 2022 og vil tage syv år at færdiggøre. Selv om der endnu er lang tid til, at de første biler triller ud på den nye strækning, vækker dagens nyhed stor glæde hos borgmester John Schmidt Andersen (V).

- Jeg er da særdeles tilfreds. Det er en utrolig god nyhed for borgerne i Frederikssund Kommune og for det lokale erhvervsliv. Borgerne slipper for spildtid på vejene og kan i stedet bruge tiden med familien, og det er rigtig godt, siger borgmesteren og tilføjer:

- Jeg har flere gange stået med virksomhedsledere, som overvejede at etablere sig i Frederikssund. Men så siger de alle sammen: Hvornår kommer motorvejen. Det har jeg ikke kunne svare på, men det kan jeg nu. Det betyder, at det både bliver nemmere at tiltrække nye og samtidig holde på de virksomheder, vi allerede har, siger John Schmidt Andersen.

Også direktøren i Frederikssund Erhverv har svært ved at få armene ned.

- Det er meget glædeligt for Frederikssund og hele oplandet, at motorvejen nu endelig kommer. Vi har ventet længe, og nu er det omsider en realitet. Frederikssund vækster kraftigt i disse år, og vores erhvervsliv har investeret massivt med en klar forventning om, at Frederikssundsmotorvejen blev færdiggjort. Motorvejen vil skabe øget sikkerhed for fremtidige investeringer i vores virksomheder og ikke mindst i bosætningen heroppe. Det er meget positivt, siger Peter Bo Andersen og tilføjer:

- Betalingsbroen over Roskilde Fjord står klar til efteråret, og derfor havde vi håbet på en tidligere igangsættelse af motorvejen end i 2022. Men selve beslutningen om, at motorvejen nu endelig forlænges helt til Frederikssund, er vi meget glade for«.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis torsdag den 14. marts og på sn.dk.

arrow Se billederne: Ring 5 til debat ved borgermøde
29. april 2019 kl. 19:54 Opdateret: kl. 19:56
arrow Konstruktiv dialog om Ring 5 Syd til møde
26. april 2019 kl. 17:25 Opdateret: kl. 16:06

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede