12. december 2018
Søndag eftermiddag var der vælgermøde på senioraktivitetscentret Lundebjerggård i Frederikssund, hvor de ældre borgere kunne møde kandidaterne til Ældrerådet.

Foto: Tanja Straagaard Jensen
gallery icon

Se billedserie

Søndag eftermiddag var der vælgermøde på senioraktivitetscentret Lundebjerggård i Frederikssund, hvor de ældre borgere kunne møde kandidaterne til Ældrerådet. Foto: Tanja Straagaard Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgere mødte kandidater til ældreråd

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgere mødte kandidater til ældreråd
Frederikssund - 13. november 2017 kl. 05:18
Af Tanja Straagaard Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søndag eftermiddag var der fuld fokus på de ældres vilkår i Frederikssund, da Ældrerådet holdt vælgermøde for kommunens seniorer på aktivitetscentret Lundebjerggård i Frederikssund, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Valget til Ældrerådet finder ligesom kommunal- og regionsvalget sted den 21. november, og derfor fik 50 fremmødte borgere søndag mulighed for at høre, hvad syv medlemmer af det nuværende Ældreråd samt fire spritnye kandidater vil gøre for de ældre i kommunen.

I panelet sad først Vibeke Davids Hansen, Bent Jakobsen, Benny Andersen, Rigmor Nielsen, Lise Lotte Due, Erik Nielsen og Christian Heiberg, der alle genopstiller. Derefter indtog fire af de nye kandidater, Jørgen Hansen, Arne Christiansen, Lissi Gyldendahl og Vicki Hansen de varme stole.

Alle kandidater fik tre minutter til at tale sin sag, hvor der blandt flere emner blev sat fokus på kommunens aktivitetscentre, ensomme borgere og madordninger.

Da de fire nye ældreråds-kandidater fik ordet, blev der slået et slag for mere aflastning i hjemmet, mulighed for andre boformer og en bedre hjemmepleje.

Læs hele historien i Frederiksborg Amts Avis mandag den 13. november.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk