12. december 2017
Op imod 70 borgere, byrådsmedlemmer og medlemmer af politiske partier var mødt op i den tidligere byrådssal i Jægerspris for at høre om Frederikssund Kommunes projekt for Kulhuse-cykelstien. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Op imod 70 borgere, byrådsmedlemmer og medlemmer af politiske partier var mødt op i den tidligere byrådssal i Jægerspris for at høre om Frederikssund Kommunes projekt for Kulhuse-cykelstien. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgere kæmper for asfalt på cykelsti

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgere kæmper for asfalt på cykelsti
Frederikssund - 20. september 2017 kl. 17:46
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De, der påstår, at borgermøder ikke batter noget som helst, kom til kort tirsdag aften ved Frederikssund Kommunes informationsmøde om anlæggelse af Kulhuse-cykelstien, hvor op imod 70 borgere og politikere var samlet på det tidligere rådhus i Jægerspris.

arrow Læs også: Kulhus-cykelsti i vestlig side af vej

Her vandt det overvejende folkekrav om, at stien skal asfalteres fra starten - og ikke kun etableres som grussti - en lillebitte sejr efter en stormfuld debat.

En syv kilometer lang asfalteret cykelsti vil ifølge et overslag fra Frederikssund Kommune koste i omegnen af 18 millioner kroner, mens byrådets bevilling på 10,8 millioner kroner kun rækker til en grussti, der senere kan asfalteres.

Ved mødet fremgik det, at hvis stien asfalteres, kan der spares udgifter til fem centimeter slotsgrus - af et samlet gruslag på 40 centimeter - måske et par millioner kroner. Det fik en mand i salen til at spørge, om beløbet, som politikere skal finde til projektet under budgetforhandlingerne, så i virkeligheden ikke er mindre end de syv millioner kroner, hvilket der blev nikket til.

- Det bedste vi har fået ud af mødet i aften er, at vi nu får det undersøgt, og jeg hører borgmesteren sige, at det skal undersøges, om der kan spares noget, sagde Tina Tving Stauning.

Læs mere i den trykte udgave eller epaperudgaven af Frederiksborg Amts Avis torsdag den 21. september 2017.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk