20. juli 2019
Frederikssund-forfatteren Jesper Hellgren Jørgensen med sin dokumentariske beretning om oldefaderen Christian Carl Frederik og krigen i 1864, der udkommer torsdag den 21. februar. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Frederikssund-forfatteren Jesper Hellgren Jørgensen med sin dokumentariske beretning om oldefaderen Christian Carl Frederik og krigen i 1864, der udkommer torsdag den 21. februar. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bog om oldefar og om krigen i 1864

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bog om oldefar og om krigen i 1864
Frederikssund - 16. februar 2019 kl. 06:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Maj-Britt Holm Det begyndte med en erindringsmedalje fra krigen i 1864, og i næste uge udgiver Jesper Hellgren Jørgensen fra Frederikssund sin dokumentariske beretning »Begivenheder under krigen i 1864 - I oldefar Christian Carl Frederiks fodspor« på Skriverforlaget. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Otte år i oldefars fodspor blev til bog

Bogen på 518 sider fortæller om oldefaderen og beretter samtidig om krigen i 1864 ud fra Generalstabens bøger bind I, II, og III.

Allerede for mange år siden forærede Jesper Hellgren Jørgensens mor ham erindringsmedaljen, som hans oldefar var blevet tildelt for sin indsats i 1864-krigen.

- Jeg var klar over, at min oldefar var husmand og mistede et ben i krigen. Men vi vidste ikke så meget om hans familieforhold, og vi besluttede at forsøge at finde flere oplysninger om hans liv, siger den nybagte forfatter, der har fundet et væld af oplysninger om sin oldefar.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag den 16. februar 2019

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede