18. januar 2021
Børneloppemarkedet i Frederikssund er blevet en fast tradition, som hvert år trækker masser af mennesker til bymidten. Foto: David Foli
Børneloppemarkedet i Frederikssund er blevet en fast tradition, som hvert år trækker masser af mennesker til bymidten. Foto: David Foli
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børneloppemarked får Star Wars-besøg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børneloppemarked får Star Wars-besøg
Frederikssund - 19. maj 2019 kl. 05:39

Frederikssund Handel inviterer til en hyggelig dag for hele familien, når Torvet i Frederikssund omdannes til et børneloppemarked lørdag den 25. maj i tidsrummet klokken 10-14, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Over 100 sælgere står klar til at lave en god handel, og melder sulten sig under dagens indkøb, har Frederikssund Handel arrangeret mad fra en række madboder, der vil servere lækkerier som thairetter, pandekager, ristede mandler samt ribside burgere og gnaveben.

Torvet vil desuden blive fyldt med liflige toner fra Frederikssund Viking Big Band.

Frederikssund Børneloppemarked er blevet en fast tradition, som hvert år trækker masser af mennesker til bymidten, og i år bliver herlighederne også krydret med lidt stjernestøv fra Danish Garrison, som møder op med stormtropper fra Star Wars-universet. Derudover vil der være forskellige udendørs-lege for børnene.

1382458
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?