10. december 2019
Kalvøen genlød af sværdhug og krigsråb, da Frederikssund Vikingeskibslaug Sif Ege var med til optagelserne til en ny TV3-serie. Foto: Lone Wibroe
gallery icon

Se billedserie

Kalvøen genlød af sværdhug og krigsråb, da Frederikssund Vikingeskibslaug Sif Ege var med til optagelserne til en ny TV3-serie. Foto: Lone Wibroe
Foto: Lone Wibroe
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Vikingeskib medvirker i ny TV3-serie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Vikingeskib medvirker i ny TV3-serie
Frederikssund - 14. juni 2019 kl. 04:49
Af Ea Lykke Schausen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Når Frank Hvam kan få en rolle i Game of Thrones, så kan jeg også tage den et skridt videre.

Sådan citeres Lars Hjortshøj i beskrivelsen af den nye TV3-serie »Store Lars« om skuespillerens forsøg på at få respekt fra de finere kulturelle kredse, der løber over skærmen til september.

Den folkelige komiker kommer i seriens otte afsnit vidt omkring i sine forsøg på at gå dybere som skuespiller. Blandt andet kommer han en tur tilbage i vikingetiden, hvor han skal på hærtogt til England.

Og til netop den scene har produktionsselskabet Monday Productions brugt vikingeskibet Sif Ege, der normalt holder til i Frederikssund.

- Det er da ret sjovt. Og du kan tro, lauget skal se serien, når den kommer, lyder det fra bestyrelsesmedlem i Frederikssund Vikingeskibslaug Sif Ege, Svend Kolte.

Udover at Sif Ege til sensommer kan ses på TV3, kan man hver torsdag klokken 18 komme med ombord på skibet på en aftentur. Skibet ligger på den sorte bro i Frederikssund havn, ved siden af Skælskør Damperen. Der er plads til fire personer på en tur. Kontakt laugets Olderman, Jon A. Andersen på mail jon-andersen@hotmail.com for at høre mere.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis fredag den 14. juni.