15. oktober 2018
Med 178 tilmeldte tilhørere »plus det løse« blev vælgermødet mandag aften på Ådalens Skole i Frederikssund nok valgets hidtil bedst besøgte. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Med 178 tilmeldte tilhørere »plus det løse« blev vælgermødet mandag aften på Ådalens Skole i Frederikssund nok valgets hidtil bedst besøgte. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Tv-vært Reimer Bo styrede velbesøgt vælgermøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Tv-vært Reimer Bo styrede velbesøgt vælgermøde
Opdateret 13. november 2017 kl. 23:57
Frederikssund - 13. november 2017 kl. 23:34
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Om det var, fordi der nu kun er en uges tid til kommunevalget, eller at arrangørerne havde hyret den kendte tv-journalist Reimer Bo Christensen som ordstyrer, er svært at svare på. Men faktum er, at LOF Frederikssunds vælgermøde på Ådalens Skole mandag aften blev det hidtil mest velbesøgte med 178 tilmeldte plus »det løse«, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Samtlige stole var optaget, og på rækkerne sad mange kandidater, men også mange almindelige borgere, der viste sig fra en meget spørgelysten side.

- Det er helt exceptionelt. Vi er særdeles tilfredse. Om det er, fordi det ikke er en politiker, der er mødeleder, men en dreven mand, er ikke til at vide, sagde Kurt Pedersen, medlem af LOF's bestyrelse efter mødet.

11 partier og lister stillede med deres spidskandidater i panelet, og den erfarne Reimer Bo Christensen styrede både dem og tilhørerne med fast hånd - og drilagtige kommentarer - for at få klare svar på spørgsmål, der blev stillet fra salen.

Her kom der blandt andet fokus på folkeskolens udfordringer med elever og lærere, der ikke trives, mangel på lærere og pladsmangel på Ådalens Skole. Men også boligbyggeri på Kalvøen og Bi-Lidt grunden, kommunens økonomiske råderum og grusgravning i Sundbylille til gene for beboerne blev berørt.

Der var stillet to stole frem til Nye Borgerliges kandidater i panelet, men den oprindelige spidskandidat Morten Lintrup, der blev ekskluderet for to uger siden af partiets landsledelse, satte sig blandt tilhørerne og lod sin afløser, Karl Andersen, ene om at repræsentere partiet.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag den 15. november.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk