25. maj 2020
Campus XL, der er et tiltag, der skal få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse, bliver større og større for hvert år.Foto: Ea Lykke Schausen
gallery icon

Se billedserie

Campus XL, der er et tiltag, der skal få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse, bliver større og større for hvert år.Foto: Ea Lykke Schausen
Foto: Ea Lykke Schausen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie og video: Campusdag XL har skruet op for charmen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie og video: Campusdag XL har skruet op for charmen
Frederikssund - 13. september 2019 kl. 16:22
Af Ea Lykke Schausen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For at få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse, har partnerne bag projektet FUEL, Frederikssund Kommune, Frederikssund Erhverv og de fire erhvervsskoler TEC, SOSU H, Esnord og Knord de senere år holdt Campusdag XL på det grønne areal mellem Knord og Frederikssund Gymnasium, og i år var ingen undtagelse. Fredag var mere end 2100 unge samlet til en dag, hvor der mere end nogensinde før var tryk på XL.

- Vi har skruet op for charmen i år. Vi er gået fra 21 til 33 virksomheder, og vi har flere nye tiltag også, fortæller en glad Hans Peder Wagner fra Frederikssund Erhverv og fortsætter:

- Vi har også inviteret de nationale videnscentre, så det hele er taget op på et helt andet niveau i år, hvor vi ikke bare viser de lokale muligheder, men de nationale.

Det glæder Hans Peder Wagner, at det lader, til at både unge og virksomheder kan se pointen i arrangementet.

- Jeg er helt sikker på, at det er blevet så stort, fordi det gør en forskel for de unge, og det kan folk se, fortæller han og uddyber:

- Frederikssund har gennem mange år haft en målrettet indsats for at nå regeringens mål om at få 25 procent af de unge til at vælge en erhvervsuddannelse, men sådan som det ser ud nu, så er målet at vi rammer ikke bare 25 men 30 procent indenfor en overskuelig årrække. Blandt andet ved hjælp af Campus XL.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag den 14. september.

Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?