24. januar 2021
Otteårige Ditlev (midten) nåede at holde både ål, søstjerner, krabber og fisk til Frederikssund Fritidsfiskerforenings »fiskeklappedag« tirsdag. Foto: Ea Lykke Schausen
gallery icon

Se billedserie

Otteårige Ditlev (midten) nåede at holde både ål, søstjerner, krabber og fisk til Frederikssund Fritidsfiskerforenings »fiskeklappedag« tirsdag. Foto: Ea Lykke Schausen
Foto: Ea Lykke Schausen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: 336 børn til «fiskeklappedage«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: 336 børn til «fiskeklappedage«
Frederikssund - 20. august 2019 kl. 15:38
Af Ea Lykke Schausen

Der er i alt tilmeldt 336 børn til Frederikssund Fritidsfiskerforenings to »fiskeklappedage« på Sydkajen i Frederikssund, men formand for foreningen, Frede Damsø, spår, at der sagtens kan komme flere end det, da det kun er institutionerne, der skal tilmelde sig.

- Vi prøver at sørge for, at de små og de store kommer lidt forskudt, så der er plads til alle, siger han og uddyber, at der eksempelvis er planlagt, at de store børn fra Ådalen Skole skal til krabbeløb, mens de små klapper fisk.

Især det at klappe fisk er en stor attraktion for både de store og det små, lader det til. Da dagen er ved at gå på held, er det i hvert fald det, både børnehave- og skolebørn husker bedst.

- Først var jeg bange, men så besluttede jeg mig for at røre dem, o nu tror jeg, jeg har holdt i hvert fald 10 fisk, fortæller Ida på otte blandt andet.

- Jeg kunne også rigtig godt lide at røre fiskene, fordi de var slimede men bløde, og så var de smukke, siger Maggie på fire år og fortsætter:

- Men jeg kunne også godt lide maden. Og isen!

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag den 21 august og klik dig her igennem billedgalleriet, hvor du kan se, hvor meget børnene fra Børnehuset Toflelunden og Ådalens Skole nød dagen på kajen.

1382458
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?