3. juni 2020
Den ondsindede jættekvinden Angerboda vender tilbage fra dødsriget i skikkelse af Heid, spillet af Thea Møller Nielsen, for at udslette menneskene, og så kan balladen fortsætte. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Den ondsindede jættekvinden Angerboda vender tilbage fra dødsriget i skikkelse af Heid, spillet af Thea Møller Nielsen, for at udslette menneskene, og så kan balladen fortsætte. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder og video: Fem stjerner til vikingespillet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder og video: Fem stjerner til vikingespillet
Frederikssund - 23. juni 2018 kl. 06:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Årets vikingespil »Heids hævn« i Frederikssund fortjener en ekstra stjerne, fordi forarbejdet er lykkedes så godt - direkte sprog, godt tempo, styr på de mange i folkemængden.

Sådan lyder det i et uddrag af Knud Cornelius' anmeldelse i Frederiksborg Amts Avis af sommerens vikingespil, der havde premiere i aftes. Videre skriver Knud Cornelius blandt andet:

De ægte flammer har måttet reduceres af hensyn til brandfaren efter den tørre forsommer, men der er røg og lyd og fægtekamp og rivalisering og kærlighed, som det hører sig til på spillepladsen, og fakkelborgen til slut mangler ikke.

»Heids hævn« er Louise Schouws fjerde og sidste vikingeforestilling i denne omgang, og den er vellykket. Dialogerne foregår midt på scenen, folkemængden følger med i siderne, og nu og da eksploderer det hele i overfald og sværdkampe.

»Heids hævn« af Morten Bonde Stenger, iscenesat af Louise Schouw (Frederikssund Vikingespil - varighed: 2 timer og 20 min. Opføres til den 15. juli)

Læs hele anmeldelsen i den trykte udgave af Frederiksborg Amts Avis.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?