16. januar 2019
Nordsjællands Politi var natten til torsdag på jagt efter otte køer, der var stukket af. Køerne blev efterfølgende fundet i en privat have. Arkivfoto: Ulrik Reimann
Nordsjællands Politi var natten til torsdag på jagt efter otte køer, der var stukket af. Køerne blev efterfølgende fundet i en privat have. Arkivfoto: Ulrik Reimann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Betjente på hårdt arbejde: Otte køer fundet i have

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Betjente på hårdt arbejde: Otte køer fundet i have
Frederikssund - 14. juni 2018 kl. 10:18
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Flere betjente fra Nordsjællands Politi i Frederikssund kom natten til torsdag på hårdt arbejdet, da ikke færre end otte undvegne »fanger« var stukket af, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Faglig koordinator Erik Andersen oplyser, at man klokken 01.23 modtog en anmeldelse om, at otte køer gik rundt på Siliciumvej i Frederikssund i retning mod Frederikssundsvej.

- Da patruljen er fremme klokken 01.37 er køerne væk. Vi får fat i det, vi tror er ejeren, som bliver bedt om at fange køerne ind, siger Erik Andersen.

Og så skulle man måske tro, at betjentenes tjans var slut for denne gang.

- Men det er den forkerte ejer, vi har fået fat i. Betjentene ender med at lede efter køer og den retmæssige ejer frem til klokken 05.13, hvor vi får kontakt til den rigtige ejer, siger Erik Andersen og tilføjer:

- Klokken 06.12 får vi besked om, at køerne er fundet. De går nu rundt i en privat have på Gammel Slangerupvej, hvor ejeren kan hente dem, siger Erik Andersen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk