19. april 2019
Der var allerede en snert af demonstration over Borgmesterens handlingskatalog ved sidste uges borgermøde. Foto: Ea Lykke Schausen
Der var allerede en snert af demonstration over Borgmesterens handlingskatalog ved sidste uges borgermøde. Foto: Ea Lykke Schausen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bekymrede forældre arrangerer demonstration

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bekymrede forældre arrangerer demonstration
Frederikssund - 18. september 2018 kl. 19:03
Af Ea Lykke Schausen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Borgmester John Schmidt Andersens (V) handlingskatalog for budgettet 2019 i Frederikssund indeholder flere tiltag med fokus på børn og unge. Det er noget, der har fået en gruppe forældre til at reagere. Fire forældre fra kommunen er gået sammen om at arrangere en demonstration mod besparelser på børne- og ungeområdet. De frygter, hvilke konsekvenser besparelserne vil kunne have for børnene i kommunen. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Det er jo et chokerende handlingskatalog, og vi håber på at kunne få fokus på, at pengene må kunne findes et sted, hvor besparelserne ikke går ud over menneskeliv, siger Cæcilie Schmidt, der er medarrangør af demonstrationen, der finder sted før byrådsmødet den 26. september i Frederikssund.

Allerede ved det sidste borgermøde, der blev holdt i Valhal torsdag den 13. september, forsøgte Cæcilie at få fokus på de potentielle besparelser på børne- og ungeområdet. Hun og andre forældre og børn stod med store skilte foran indgangen til borgermødet.

- Allerede der så vi en stor opbakning til vores sag, og vi håber på det samme ved demonstrationen, siger Cæcilie Schmidt.

Demonstrationen er en offentlig begivenhed på Facebook og starter i Bløden i Frederikssund klokken 18.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis onsdag den 19. september.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede