18. oktober 2019
Bandet Rock Revival spiller numre af blandt andre Creedence Clearwater Revival og John Fogerty i Frederikssunds gågade lørdag den 22. juni. Foto: PR
Bandet Rock Revival spiller numre af blandt andre Creedence Clearwater Revival og John Fogerty i Frederikssunds gågade lørdag den 22. juni. Foto: PR
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Band får gågade til at »rocke«

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Band får gågade til at »rocke«
Frederikssund - 18. juni 2019 kl. 05:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der lyder rocktoner, når det primært lokalt forankrede band Rock Revival stiller op ved Vandkunsten i Frederikssunds gågade lørdag den 22. juni fra klokken 12-14.

Rock Revival er blevet inviteret af Postgården til at give koncert denne lørdag. Bandet består af fem musikere, der elsker at spille musik af Creedence Clearwater Revival og John Fogerty, og som elsker at trykke den af for et glad og feststemt publikum. Man får mulighed for at synge med på alle klassikerne fra starten af 1970'erne. Det er blandt andet Proud Mary, Who'll Stop the Rain, Up around The Bend, Down On The Corner, Bad Monn Rising, Hey Tonight og mange flere.

Bandet lover masser af nerve og livsglæde til alle dem, som kommer og hører dem i gågaden i Frederikssund. I tilfælde af dårligt vejr vil koncerten blive aflyst.

Rock Revival kan iøvrigt også opleves ved Frederikssund Festival den 3. august klokken 15.00 i Humlehaven og i Kulturhuset Elværket lørdag den 12. oktober sammen med Billy Cross and the Billy Cross Band.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede