25. januar 2021
Alberte Winding & Andreas
Alberte Winding & Andreas
Foto: les kaner
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alberte Winding om 'Småt brændbart' i sang og tale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alberte Winding om 'Småt brændbart' i sang og tale
Frederikssund - 25. november 2020 kl. 15:50

frederikssund Mandag d. 7. december bryder Frederikssund Bibliotekerne decembermørket og inviterer på en aften i selskab med forfatter og musiker Alberte Winding og guitarist Andreas Fuglebæk.

Det oplyser Frederikssund Bibliotekerne i en pressemeddelelse.

Arrangementet foregår i Kulturhus Elværket kl. 19.30-20.45.

Alberte Windings nye bog 'Småt brændbart', der udkom i oktober, er erindringsglimt fra den tøvende, slingrende vej fra stort barn til ung voksen. Bogen er en upoleret og stemningsmættet fortælling om som 16-årig at rejse til det sagnomspundne Martha's Vineyard i USA. Om at rejse for at komme væk, om at spille musik og om de første møder med kærligheden.

Makkerparret Alberte Winding og Andreas Fuglebæk har med de sidste mange års koncerter fundet frem til et bredt repertoire. Denne aften vil Alberte fortælle om tilblivelsen af sin nye bog, og undervejs krydres fortællingen med Albertes smukke sange. Alberte udtaler: "Vi vil allerhelst prøve at få folk til at smile, og håber at deres egne historier kan spejle sig gennem sættet. For det er sange skrevet ud fra perioder med små børn, og med store, med ny kærlighed og alt det lys, der kommer gennem sprækkerne. Men allermest prøver vi at få lyden der ud, hvor Covid-trætte hjerter trænger til det."

Billetter koster 80 kr. + gebyr og kan købes via bibliotekernes hjemmeside www.bibliotekerne.frederikssund.dk eller på biblioteket.

Arrangementet afholdes uden pause og alle gæster skal bære mundbind, undtagen når de sidder ned.

pressemeddelelse

1382458
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?