23. januar 2019
Akutafdelingen på sygehuset i Frederikssund skal kun have én indgang.
Akutafdelingen på sygehuset i Frederikssund skal kun have én indgang.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Akutafdeling skal kun have én indgang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Akutafdeling skal kun have én indgang
Frederikssund - 21. april 2018 kl. 11:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fra onsdag den 25. april skal alle, der skal til akutklinikken på hospitalet i Frederikssund, bruge hospitalets hovedindgang, oplyser Region Hovedstaden i en pressemeddelelse.

Hidtil har det også været muligt at komme til akutklinikken via en elevator i bygning 16 (samme indgang som Falck), men denne indgang vil fremover udelukkende være for ambulancekørsler.

- For hospitalet handler det om patientsikkerhed. Med flere forskellige indgange højner vi risikoen for, at for eksempel uanmeldte patienter ikke bliver mødt og behandlet så hurtigt som nødvendigt. Ved at give én indgang giver det os mulighed for bedre at guide og hjælpe patienterne det rigtige sted hen fra starten, og det giver tryghed for både borgerne og personalet, siger Britt Holmgaard, der er ledende oversygeplejerske for Akutafdelingen på Nordsjællands Hospital, i en pressemeddelelse.

Fra hospitalets hovedindgang vil man kunne følge en hvid stribe i gulvet fra hovedindgangens forhal og ned til klinikken. På den måde bliver det lettere for de besøgende at finde frem til akutklinikkens to receptioner, som henholdsvis er åben i dagtimerne og åben om aftenen og i weekender.

Akutklinikken i Frederikssund behandler skader og mindre alvorlig sygdom alle ugens dage fra klokken 09-21. Husk, at man altid skal ringe 1813, før man møder op på en akutmodtagelse eller akutklinik.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk