21. januar 2021
For fjerde år i træk er der mulighed for en løbetur i den skønne natur omkring Skuldelev, når der søndag den 6. oktober holdes Skuldelev-løbet. Foto: Kirsten Sandbjerg
For fjerde år i træk er der mulighed for en løbetur i den skønne natur omkring Skuldelev, når der søndag den 6. oktober holdes Skuldelev-løbet. Foto: Kirsten Sandbjerg
Foto: Maj-britt Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Afslut brofest med naturløb på Herred

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Afslut brofest med naturløb på Herred
Opdateret 04. oktober 2019 kl. 13:27
Frederikssund - 04. oktober 2019 kl. 13:08
Af Ea Schausen

Som en afslutning på Brofesten i uge 40 arrangeres der søndag den 6. oktober Skuldelevløb, så uanset, om man ikke fik fat i et startnummer til broløbet, foretrækker at løbe i naturen eller bare gerne vil have endnu en løbetur, er der rig mulighed for det weekenden efter den store indvielse af Kronprinsesse Marys Bro, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Løbet, der for fjerde år i træk foregår i den skønne natur omkring Skuldelev, skydes i gang klokken 11, men allerede fra klokken 10.45 er der opvarmning med Tom Hoel, ejer af Aeribicgården i Frederikssund, personlig træner, ekspert i holdundervisning og to gange verdensmester i planken.

Tom Hoel har mere end 15.000 hold på CV'et, og det er garanteret, han kan få deltagernes puls op, inden de skal ud på enten to, fem eller 10 kilometers ruterne, sidstnævnte en rute, der går forbi Skuldelev Havn, hvorfra man kan se den nye bro i sin fulde udstrækning.

Som altid vil der være frisk frugt, saft, vand og noget salt både under og efter løbet, og der vil blive udlevet både diplomer og medaljer til de deltagende børn.

Det koster 50 kroner for voksne og 25 kroner for børn at deltage og tilmelding kan ske ved at sende navn og beløb på MobilePay til 40 76 08 14 eller til konto 2403-6262882088. Alternativt kan man møde op på dagen fra klokken 10.

Løbet arrangeres af frivillige kræfter i samarbejde med Skuldelev-Selsø Multikulturforening.

1382458
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?