24. juni 2021
Frederikssund Roklub og Frederikssund Vikingespil har besluttet ikke at arrangere den traditionsrige sankthans aften på Kalvøen i Frederikssund. Foto: Leo Nøhr
Frederikssund Roklub og Frederikssund Vikingespil har besluttet ikke at arrangere den traditionsrige sankthans aften på Kalvøen i Frederikssund. Foto: Leo Nøhr
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Åh nej: Aflyst for andet år i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Åh nej: Aflyst for andet år i træk
Frederikssund - 08. juni 2021 kl. 11:53
Af Maj-Britt Holm

Hvad er skønnere end at fejre midsommersolhverv sankthansaften med vikinger i fakkeltog, 5.000 mennesker omkring bålet på Kalvøen i Frederikssund og tudende sejl- og motorbåde ude på Roskilde Fjord?

Men sådan bliver det ærgerligt nok ikke i år, hvor Frederikssund Roklub og Frederikssund Vikingespil har besluttet at aflyse den traditionsrige sankthansfest for andet år i træk.

Det sker med udgangspunkt i de gældende regler og restriktioner om forsamlinger i større målestok, oplyser Leo Nøhr, formand for Frederikssund Roklub, som mener, at det formentlig ikke overrasker.

- Det er smadderærgerligt, men vi, Vikingerne og Roklubben, kan ikke dele Kalvøen op i de adgangsbegrænsede områder, som der kræves. Det har vi hverken økonomi eller personale til. Så desværre ingen sankthans på Kalvøen i 2021 heller, lyder det fra Leo Nøhr i en pressemeddelelse.

1382458
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?