24. november 2017
Jytte Møller er 87 år og aktiv gymnastikinstruktør på Dalby Idræts Forenings hold Motion 50+, som hun i lørdags var til forårsopvisning med i Solbakkehallen i Dalby. Foto: Maj-Britt Holm
gallery icon

Se billedserie

Jytte Møller er 87 år og aktiv gymnastikinstruktør på Dalby Idræts Forenings hold Motion 50+, som hun i lørdags var til forårsopvisning med i Solbakkehallen i Dalby. Foto: Maj-Britt Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 87 år og aktiv gymnastikinstruktør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

87 år og aktiv gymnastikinstruktør
Frederikssund - 13. marts 2017 kl. 05:21
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Spændstig og adræt bevæger hun sig energisk hen over gulvet, og hun kan sagtens bøje sig og nå gulvet med fingerspidserne. Det er ikke til at forstå, at Jytte Møller er 87 år. Men ikke desto mindre er hun instruktør for Dalby Idrætsforenings Motion 50+ samt for et hold i stavgang, skriver Frederiksborg Amts Avis.

I lørdags var Jytte Møller på gulvet sammen med omkring halvdelen af holdets cirka 35 gymnaster, da Dalby idrætsforening inviterede til forårsopvisning i Solbakkehallen i Dalby som afslutning på vintersæsonen.

- Jeg kan lide at bruge kroppen, og så er det dejligt, at man kan gøre noget for andre, så folk kan få motion, siger hun om grunden til, at hun har valgt at undervise ulønnet i idrætsforeningen, som hun mener fortjener al mulig opbakning, fordi der også skal være mulighed for at være aktiv i mindre byer på Hornsherred.

Jytte Møller holder sig i form ved at træne sine to hold, og hver dag går hun en tur i rask trav på halvanden times tid, ligesom hun sejler havkajak i sommerhalvåret, når vejret tillader det.

- Man kan lige så godt holde sig i form. Der er ikke noget ved at blive gammel, hvis man ikke kan lave noget med kroppen, fastslår hun, der altid indprenter sine gymnaster, at de skal rette ryggen og skyde brystet frem, fordi det er vigtigt at holde kroppen rigtigt.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk