18. maj 2021
- Vi har øvet os i at sige »De« og »Dem« hele ugen, fortalte elever fra 7.E på Ådalens Skole i Frederikssund om forberedelserne til mødet med kronprinsesse Mary. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

- Vi har øvet os i at sige »De« og »Dem« hele ugen, fortalte elever fra 7.E på Ådalens Skole i Frederikssund om forberedelserne til mødet med kronprinsesse Mary. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 7.E mødte kronprinsessen: Vi huskede at sige »De«!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

7.E mødte kronprinsessen: Vi huskede at sige »De«!
Frederikssund - 28. september 2019 kl. 15:45
Af Ea Lykke Schausen

Eleverne fra 7.E på Ådalens Skole i Frederikssund mødte lørdag formiddag Hendes Kongelige Højhed Kronprinsesse Mary, da de som udvalgt klasse skulle fortælle kronprinsessen om deres undervisningsforløb om broen, hvor de sammen med mange andre klasser fra kommunen har støbt en miniaturebro.

arrow Læs også: Video: Sådan var det at løbe over broen

Og det var ikke så lidt forberedelse, der lå bag mødet med kronprinsessen, fortalte klassekammeraterne Siggi, Julie, Cecilie og Damar, der alle er 13 år gamle.

- Det er så vildt. Og det er så stort. Vi har vidst siden maj sidste år, at vi skulle møde kronprinsessen, og nu sker det, lød det blandt andet fra Cecilie, inden Julie tilføjede:

- Vi har øvet os i at sige »De« og »Dem« hele ugen, så vi var sikre på at huske at snakke på den rigtige måde til kronprinsessen, sagde hun og uddybede, at de alle også faktisk huskede at overholde den kongelige etikette under mødet med kronprinsessen.

- Hun var virkelig super sød. Og det var sjovt at få lov til at tale med hende, for hun er jo en af dem, man ved, hvem er, og det er jo ikke ligefrem alle, der får lov til at møde hende, tilføjede Siggi om det royale møde.

arrow Se det kæmpe galleri fra brofesten
28. september 2019 kl. 19:13 Opdateret: kl. 19:13
arrow Så hurtigt kom ministeren i mål på broen
28. september 2019 kl. 19:01 Opdateret: kl. 18:05
arrow Se billeder og video: Kronprinsessen indvier bro
28. september 2019 kl. 12:02 Opdateret: kl. 13:48
1382458
Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?