21. juli 2019
Retten i Hillerød idømte fredag en 50-årig rumænsk mand seks måneders fængsel for ildspåsættelse torsdag aften i en Kulhuse-villa, hvor han bor sammen med otte andre. Foto: Hans Jørgen Johansen
Retten i Hillerød idømte fredag en 50-årig rumænsk mand seks måneders fængsel for ildspåsættelse torsdag aften i en Kulhuse-villa, hvor han bor sammen med otte andre. Foto: Hans Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 50-årig fik straksdom for ildspåsættelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

50-årig fik straksdom for ildspåsættelse
Opdateret 08. februar 2019 kl. 17:45
Frederikssund - 08. februar 2019 kl. 12:25
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Retten i Hillerød idømte fredag en 50-årig rumænsk statsborger en straksdom for ildspåsættelse i et hus på Gammel Kulhusvej i Jægerspris, skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Maskeret tyv stjal kontanter fra supermarked

Kort før klokken 18 torsdag aften blev der slået alarm om bygningsbrand i en villa på Gammel Kulhusvej, hvor den 50-årige bor sammen med otte andre.

Her havde den 50-årige sat ild til en vasketøjskurv i en udestue efter et skænderi med en mand, der ikke bor i huset, og som den 50-årige arbejder for, fortæller senioranklager Kenn Jørgensen fra Anklagemyndigheden for Nordsjælland.

- Han er ansat til at udføre arbejde i byggebranchen for en anden, og de kommer op at skændes, fordi den 50-årige mener, at den anden skylder ham penge for arbejdet. Det munder ud i, at den 50-årige sætter ild til en vasketøjskurv, forklarer Kenn Jørgensen, der ikke kan svare på, hvorfor den rumænske mand satte ild til vasketøjskurven i et hus, der ikke tilhører den anden.

Syv-otte andre personer var til stede ved ildspåsættelsen, og de andre nåede at slukke ilden, inden den forårsagede større skader på ejendommen, mens den 50-årige ventede på politiet, der kom og anholdte ham.

Han blev fredag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Hillerød, og her erkendte han ildspåsættelsen, som han fik en såkaldt straksdom for på seks måneders ubetinget fængsel samt seks års udvisning af Danmark, og han blev bragt direkte til afsoning.

arrow Knuste bagrude
08. februar 2019 kl. 10:46 Opdateret: kl. 10:46
arrow Ung kvinde fandt fremmed mand i entreen
08. februar 2019 kl. 10:37 Opdateret: kl. 10:37
arrow Diskussion førte til ildspåsættelse
08. februar 2019 kl. 10:33 Opdateret: kl. 10:33

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede