16. juli 2019
Maria Katarina Nielsen og 4-årige Noah Sørensen mødtes onsdag formiddag. Noah Søren er "manden" bag navnet "Børnehuset Savannen". Foto: Mikala Schachtschabel Tordrup
Maria Katarina Nielsen og 4-årige Noah Sørensen mødtes onsdag formiddag. Noah Søren er "manden" bag navnet "Børnehuset Savannen". Foto: Mikala Schachtschabel Tordrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 4-årig har fundet på navn til børnehus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

4-årig har fundet på navn til børnehus
Frederikssund - 06. februar 2019 kl. 13:59
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det nye børnehus i Skibby kommer til at hedde Børnehuset Savannen. Det har Opvækstudvalget i Frederikssund Kommune besluttet efter at have fået tre gode forslag indstillet, skriver Kommunen på sin hjemmeside, hvor det også fremgår, at det er den 4-årige Noah Sørensen, der er kommet på navnet.

- Vi fik i udvalget præsenteret tre rigtig gode bud, men valgte navnet Børnehuset Savannen, fordi vi synes, at navnet godt må repræsentere børnenes univers. Ligesom at børnene var med til at tage det første spadestik, så er det simpelthen så skønt, at børnene også selv har været med til at finde på navnet til deres nye børnehus, siger Maria Katarina Nielsen (R), udvalgsformand i Opvækstudvalget.

Og onsdag formiddag besøgte Maria Katarina Nielsen Børnehuset Norstjernen i Skibby, hvor Noah går i dag, og takkede ham for det gode forslag. De fik en lille snak om det nye børnehus, som Noah glæder sig til at flytte til.

- Det er så positivt at se, at børnene bliver inddraget i processen. Noah og jeg snakkede om forskellige ideer til, hvad de kommende stuer kan hedde i det nye børnehus, og han havde rigtig mange gode ideer. Det kan jo være, at de voksne også må tage ham med på råd, når de skal til at finde på stuenavne, siger Maria Katarina Nielsen.

Nu håber Noah, at stuerne kommer til at have dyrenavne, og at han selv kommer på Løvestuen, fordi løven er det sejeste dyr på savannen.

Når Børnehuset Savannen skal indvies i juni, vil der blive sat en messingplade med Noahs navn op.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede