23. juni 2021
32-årig fik en opringning af politiet - troede han. Det var fup, og han blev snydt. Foto: Kenn Thomsen
32-årig fik en opringning af politiet - troede han. Det var fup, og han blev snydt. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 32-årig gik i telefonfælde: Blev presset til at overføre penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

32-årig gik i telefonfælde: Blev presset til at overføre penge
Frederikssund - 07. juni 2021 kl. 11:06
Af Henrik Helmer Petersen

En 32-årig mand fra Frederikssund anmeldte klokken 12.23 søndag til politiet, at han klokken 11.46 var blevet ringet op af en ukendt mand, som udgav sig for at være ansat i politiet.

I den forbindelse fik den ukendte mand i telefonen den 32-årige til at overføre et pengebeløb til ham ved at true med anholdelse, såfremt den 32-årige ikke overførte pengene til ham.

Nordsjællands Politi gør opmærksom på, at denne procedure aldrig benyttes af politiet, og Nordsjællands Politi opfordrer borgerne til som udgangspunkt ikke at overføre penge til ukendte personer.

Hvis man er i tvivl om, hvorvidt personen er den, vedkommende udgiver sig for, kan man altid ringe til den pågældende virksomhed eller organisation. Det er dog vigtigt, at man selv finder hovedtelefonnummeret og ikke ringer tilbage til det nummer, som vises på telefonen eller oplyses, at der ringes fra, gør Nordsjællands Politi opmærksom på.

1382458
Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?