20. april 2019
Bjorn Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Foto: Bjorn Nielsen BPLN.DK
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 29-årig alvorligt kvæstet i en dramatisk ulykke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

29-årig alvorligt kvæstet i en dramatisk ulykke
Opdateret 08. august 2018 kl. 20:36
Frederikssund - 08. august 2018 kl. 08:53
Af Annemette Ross Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Frederikssund: En 29-årig mand fra Frederikssund blev onsdag morgen ved 8-tiden alvorligt kvæstet i en dramatisk ulykke på Frederikssundsvej i krydset ved Svestrupvej i Frederikssund Kommune på grænsen til Egedal Kommune.

- Part 1 (den 29-årige, red.) kører ud fra Svestrupvej og skal angiveligt foretage et venstresving ad Frederikssundsvej. Ude i krydset bliver han ramt af part 2, som ikke kan nå at bremse eller undvige, og han bliver derved skubbet over i modsatte vognbane og rammer ind i part 3, fortæller kommunikationskonsulent Henriette Døssing fra Nordsjællands Politi. Hun oplyser, at ulykken formentlig skyldes en overtrædelse af vigepligten.

Efter ulykken blev den 29-årige kørt på Rigshospitalet.

- Han kom alvorligt til skade, men den seneste melding, vi har fået fra Rigshospitalet er, at han er udenfor livsfare, siger Henriette Døssing.

Part 2 er en 59-årig mand fra Roskilde, mens part 3 er en 41-årig kvinde fra Ølsted, og politiet har ikke umiddelbart nogen meldinger om, at de skulle være kommet alvorligt til skade.

Ulykken skete klokken 8.03, og politiet var fremme klokken 8.12. Den gav anledning til kødannelse i retning mod København, så der blev advaret via P4 København, og den sydgående trafik blev omdirigeret ad Store Rørbækvej.

På et tidspunkt var vejen totalt spærret i begge retninger. Klokken 9.50 blev der åbnet for trafikken mod Frederikssund, mens bilisterne i sydgående retning måtte vente lidt længere på at få fri passage gennem krydset.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede