12. december 2018
Foto: Lars Sandager Ramlow
Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 22-årig formodet brandstifter forbliver fængslet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

22-årig formodet brandstifter forbliver fængslet
Frederikssund - 10. november 2017 kl. 18:30
Af Tanja Straagaard Jensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 22-årige mand, der formodes at stå bag bådbranden i den ulykkelige sag, hvor hans 24-årig ven efterfølgende blev fundet død ved Roskilde Fjord, forbliver varetægtsfængslet.

Det oplyser efterforskningsleder i afdelingen for personfarlig kriminalitet ved Nordsjællands Politi, Kenneth Støvhase.

- Vi kan bekræfte, at den 22-årige fortsat er varetægtsfængslet, da der stadig er begrundet mistanke om, at han er skyldig i brandstiftelse, altså paragraf 181, fortæller han.

Den 22-årige blev anholdt efter bådbrands-ulykken i Roskilde Fjord den 14. oktober, hvor han og en ven måtte hoppe over bord. Den 22-årige svømmede i land, mens den 24-årige Tawob Khoshival forsvandt og senere blev fundet død.

Den 22-årige blev kort efter løsladt igen af byretten i Hillerød, men den afgørelse blev omstødt af Østre Landsret, og han blev derfor fængslet igen frem til 10. november, og den varetægtsfængsling er så nu blevet forlænget.

Den 24-årige Tawob Khoshival der på tragisk vis mistede livet og blev fundet død den 28. oktober er desuden efterfølgende blevet obduceret.

- Den foreløbige konklusion på obduktionen lyder, at den 24-årige er død som følge af drukning, fortæller Kenneth Støvhase.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk