19. januar 2020
Tirsdag begynder retssagen mod den kvinde, som er tiltalt for at have udøvet vold med døden til følge mod hestehandleren fra Skibby. Foto: Casper Suk Thorlacius
Tirsdag begynder retssagen mod den kvinde, som er tiltalt for at have udøvet vold med døden til følge mod hestehandleren fra Skibby. Foto: Casper Suk Thorlacius
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 14 vidner afhøres i sag om dødsvold mod hestehandler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

14 vidner afhøres i sag om dødsvold mod hestehandler
Frederikssund - 18. april 2019 kl. 05:46
Af Ea Lykke Schausen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Retssagen mod en 43-årige kvinde, som mellem jul og nytår 2017 blev anholdt og sigtet for at være skyld i heste- og kreaturhandler Lars Chr. Frederiksens, Skibby, død, starter tirsdag i næste uge ved Retten i Hillerød. Kvinden er tiltalt for legemsangreb under særdeles skærpende omstændigheder. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

arrow Læs også: Sag om dødsvold mod hestehandler anket til landsretten

Retssagen er sat til at strække sig over både tirsdag og onsdag, og specialanklager Margit Wegge fra Nordsjællands Politi oplyser, at der er en lang række vidner, hvorfor sagen er sat til to fulde dage.

- Der indkaldes 14 vidner i alt, så der er en hel del at skulle igennem, siger hun, men vil dog ikke komme nærmere ind på flere detaljer om sagen eller hvilken strafudmåling, hun vil gå efter.

Den 42-årige kvinde står tiltalt for at have tildelt den 53-årig mand flere slag eller spark i ryggen samt adskillige stik i hovedet med en skruetrækker eller lignende.

Episoden skete den 27. december 2017 på Hovedgaden i Skibby, og ifølge anklageskriftet var de skader, han blev påført, i kombination med svære forkalkningsforandringer af kranspulsårerne og svære forkalkningsforandringer i legemspulsåren, årsag til, at han afgik ved døden.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis lørdag den 20. april.

arrow Kvinde frifundet for dødsvold mod hestehandler
29. april 2019 kl. 15:34 Opdateret: kl. 16:47
arrow Dødsvold mod hestehandler: Stiksår på lig lignede skrammer
25. april 2019 kl. 16:20 Opdateret: kl. 16:20
arrow Vidner så ingen stiksår på afdød hestehandler
25. april 2019 kl. 00:15 Opdateret: kl. 17:08