16. oktober 2021
Et udsnit af gæsterne ved idrætsforeningen Kreds 57 Ferslev-Skibbys 125 års jubilæumsreception søndag. Foto: Michael Petersen
gallery icon

Se billedserie

Et udsnit af gæsterne ved idrætsforeningen Kreds 57 Ferslev-Skibbys 125 års jubilæumsreception søndag. Foto: Michael Petersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 125-årig med mod på meget mere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

125-årig med mod på meget mere
Opdateret 20. september 2021 kl. 18:53
Frederikssund - 20. september 2021 kl. 17:02
Af Maj-Britt Holm

Den ældste idrætsforening i Skibby-området, Kreds 57 Ferslev-Skibby, fejrede søndag sit 125 års jubilæum.

Det skete i klublokalet på Mejerivej i Ferslev, hvor repræsentanter fra naboforeninger og kredsens egne medlemmer mødte op til reception med omkring 50 deltagere.

Inden da var der generalforsamling for lidt over 20 personer og efterfølgende spisning af populære, lokale flæskestegssandwich, der er godt kendt i området.

På jubilæumsdagen kunne Kreds 57 Ferslev-Skibbys formand, Kjeld Andersen, konstatere, at der pt. er 318 medlemmer, og at det heldigvis ikke er et problem at få folk til at vende tilbage efter corona-nedlukningerne.

- Vi synes, medlemmerne vender tilbage et tilfredsstillende omfang. Det virker som om, at folk er lidt desperate for at komme i gang med at røre sig igen, siger Kjeld Andersen, der føler sig overbevist om, at der i idrætsforeningen er mod på meget mere.

Kreds 57 Ferslev-Skibby er den ældste af fire idrætsklubber i den tidligere Skibby Kommune. Foreningen blev startet i 1896 i den daværende Ferslev Kommune og blev senere lagt sammen med Skibby, deraf navnet Kreds 57 Ferslev-Skibby.

Ud over klubhuset har kredsen et stadion i Ferslev med baner til fodbold, petanque og beachvolley. På foreningens program står skydning, teater, volleyball, gymnastik, mountainbike, petanque og fodbold samt badminton. Medlemmerne kommer fra hele den tidligere Skibby Kommune, og aktiviteterne foregår flere forskellige steder.

1382458
Rejser du til udlandet i år?