21. april 2021
I alt ti paddleboardere blev mandag overrasket af en regulær snestorm på Roskilde Fjord og en stor redningsaktion blev iværksat. Arkivfoto
I alt ti paddleboardere blev mandag overrasket af en regulær snestorm på Roskilde Fjord og en stor redningsaktion blev iværksat. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 112-alarm om paddleboardere i hårdt vejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

112-alarm om paddleboardere i hårdt vejr
Opdateret 05. april 2021 kl. 15:41
Frederikssund - 05. april 2021 kl. 15:38
Af Henrik Helmer Petersen

Denne artikel er opdateret med rettelser:
Der blev slået alarm over 112 påskemandag, fordi der var bekymring for, om 10 paddleboardere, der var ude på Roskilde Fjord i hårdt vejr, var i fare.

De 10 paddleboardere var sejlet ud på Roskilde Fjord ved Gershøj syd for Skibby.

Klokken 12.45 alarmerede en forbipasserende på land politiet med besked om, at vedkommende havde set en paddleboarder på fjorden falde af sit paddleboard op til flere gange. Og at personen til søs ret tydeligt havde svært ved at holde sig oppe og endnu sværere ved at komme i land.

Det fik politi og Frederiksborg Brand & Redning til at sende to både på fjorden, ligesom en helikopter blev tilkaldt til at indgå i eftersøgningen af paddleboarderen i nød.

Ny anmeldelse

Så kom der pludselig en melding via politiet om, at der var set ni paddleboardere på fjorden, og det fik beredskabet til at sende den helt store hjælp dertil, oplyser indsatsleder ved Frederiksborg Brand & Redning, Søren Viggo Ovesen.

I alt seks både, dykkere, en droneenhed, en helikopter og redningsfolk og politi indgik i operationen, der blev afblæst, da 10 paddleboardere kom i land på egen hånd ved Risø nær Roskilde i bunden af fjorden.

1382458
Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?