20. september 2021
Ådalens Skole i Frederikssund og kommunens fire andre folkeskoler får hver en million kroner til at udskifte inventar i klasseværelserne. Foto: Maj-Britt Holm
Ådalens Skole i Frederikssund og kommunens fire andre folkeskoler får hver en million kroner til at udskifte inventar i klasseværelserne. Foto: Maj-Britt Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 10 millioner kroner til inventar på folkeskoler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

10 millioner kroner til inventar på folkeskoler
Frederikssund - 05. oktober 2020 kl. 08:37
Af Maj-Britt Holm

Et enigt Frederikssund Byråd har besluttet at fremrykke anlægsinvesteringer på 10 millioner kroner, så de fem folkeskoler kan købe nyt til at afløse utidssvarende og nedslidt inventar i klasselokalerne.

Det sker på et forslag, stillet af formand og næstformand for Uddannelsesudvalget, Morten Skovgaard (K), og Kenneth Jensen (S), der peger på, at investeringen kan finansieres med lån grundet Covid-19 og ønsket om at holde hånden under dansk økonomi.

- Vi har simpelthen nødt til at få gjort noget ved vores skolemøbler, så børnene ikke sidder og får ondt i ryggen, siger Morten Skovgaard.

Hver skole får en million krone, der disponeres i et samarbejde mellem skolens ledelse, MED-udvalg, skolebestyrelsen og elevrådet.

De resterende fem millioner kroner disponeres af Center for Børn og Skole i et samarbejde med skolelederne med udgangspunkt i, hvor behovet for at udskifte inventar er størst.

1382458
Synes du, at kommunen er der for dig?