14. april 2021
En færdiggørelse af Frederikssundmotorvejen vil gøre en stor forskel for borgere og virksomheder i Frederikssund og omegn, siger folketingsmedlem Rasmus Stoklund, der er valgt i Frederikssundkredsen. Foto: Allan Nørregaard
En færdiggørelse af Frederikssundmotorvejen vil gøre en stor forskel for borgere og virksomheder i Frederikssund og omegn, siger folketingsmedlem Rasmus Stoklund, der er valgt i Frederikssundkredsen. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: - Motorvej vil gøre en stor forskel for borgere og virksomheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

- Motorvej vil gøre en stor forskel for borgere og virksomheder
Opdateret 08. april 2021 kl. 20:11
Frederikssund - 08. april 2021 kl. 12:12
Af Maj-Britt Holm

- Jeg er rigtig glad for, at Frederikssundmotorvejens tredje etape er med i det forslag, regeringen er kommet med. Det viser, at det store arbejde, mange har lagt for dagen i de sidste mange år, nu bærer frugt.

arrow Læs også: Godt nyt til boligejere i Frederikssund: Motorvej vil sende huspriserne op

Sådan siger folketingsmedlem Rasmus Stoklund (S), der er valgt i Frederikssundkredsen, i en kommentar til regeringens infrastrukturudspil, som netop er offentliggjort.

- Jeg håber, at der vil være en bred opbakning til, at Frederikssundmotorvejen skal gøres færdig. Det vil gøre en stor forskel for borgere og virksomheder i Frederikssund og omegn, siger han.

Regeringens infrastrukturudspil rummer projekter for omkring 150 milliarder kroner frem mod 2035, og for det socialdemokratiske folketingsmedlem er der ingen tvivl om, at Frederikssundmotorvejen bør vægtes højt i det kommende trafikforlig.

- Nu skal forhandlingerne i gang. Men jeg tror og håber, at mange partier helt tydeligt kan se behovet for Frederikssundmotorvejen. Analyser og trafiktal viser, at folk holder i kø i alt for lang tid. Derfor er der masser af gode argumenter - også samfundsøkonomisk - for at prioritere motorvejen, fastslår han med henvisning til den for nyligt opdaterede VVM-undersøgelse for Frederikssundmotorvejen.

arrow Topsøe: 'Afsindigt vigtigt med motorvej'
08. april 2021 kl. 14:56 Opdateret: kl. 14:51
arrow Trafikmafia jubler over udspil: - Det har virket at stå sammen
08. april 2021 kl. 13:50 Opdateret: kl. 13:58
arrow Trafikudspil: Flere s-tog på vej
08. april 2021 kl. 12:17 Opdateret: kl. 12:17
1382458
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?