20. oktober 2021
Tom Lysgaard (forrest) forlader Borgernes liste og politik, når denne byrådsperiode udløber. Dermed tager han konsekvensen af partiets dårlige valg. Her ses han sammen med Carsten Johansen, som tidligere har siddet i Jægerspris Byråd.

Foto: Maj-Britt Holm
Tom Lysgaard (forrest) forlader Borgernes liste og politik, når denne byrådsperiode udløber. Dermed tager han konsekvensen af partiets dårlige valg. Her ses han sammen med Carsten Johansen, som tidligere har siddet i Jægerspris Byråd. Foto: Maj-Britt Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spidskandidat siger farvel og tak efter nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spidskandidat siger farvel og tak efter nederlag
Opdateret 22. november 2017 kl. 18:55
Frederikssund kommunalvalg - 22. november 2017 kl. 17:17
Af Casper Suk Thorlacius og Tanja Straagaard Jensen

- Jeg kan ikke se, hvordan jeg fortsat kan stå i spidsen for partiet. Derfor forlader jeg partiet og politik. Sådan lød det onsdag fra Tom Lysgaard, der de sidste fire år har siddet i byrådet for Borgernes liste, som på valgnatten måtte lide den tort at miste sin ene plads i byrådssalen, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Personligt havde han håbet på to mandater i det nye byråd, men dagen derpå måtte Tom Lysgaard sande, at han og partiet slet og ret ikke har været dygtige nok i denne valgkamp.

- Vi har ikke været gode nok til at nå ud i hele området. Vi har simpelthen ikke været gode nok til at skille os ud fra mængden, siger Tom Lysgaard.

Formand for Borgernes liste, Morten Villadsen, oplyser, at han vil føre partiet videre på trods af Tom Lysgaards exit.

- Borgernes Liste er på ingen måde færdige. Jeg synes, at 711 stemmer har en berettigelse, og vi sætter os tilbage i maskinrummet, fastslår han.

Den afgående spidskandidat har dog svært ved at se, at skal kunne lade sig gøre.

- Jeg tvivler på, at der plads til en borgerliste i Frederikssund Kommune, siger Tom Lysgaard.

Morten Villadsen må også tilkendegive, at valget blev noget af en mavepuster, men det kommer bag på ham, at partifællen trækker stikket så hurtigt.

- Det er en overraskelse for mig, siger Morten Villadsen.

Læs hele historien i Frederiksborg Amts Avis torsdag den 23. november.

Rejser du til udlandet i år?