11. juli 2020
En meget overrasket Maria Katarina Nielsen flankeres her af Morten Østergaard og formand for Radikal Ungdom Sigrid Friis Proschowsky.
En meget overrasket Maria Katarina Nielsen flankeres her af Morten Østergaard og formand for Radikal Ungdom Sigrid Friis Proschowsky.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyvalgt politiker gratuleret af partitoppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyvalgt politiker gratuleret af partitoppen
Frederikssund KV17 - 29. november 2017 kl. 11:35
Af Casper Suk Thorlacius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

22-årige Maria Katarina Nielsen fra Frederikssund fik sig tirsdag eftermiddag en glædelig overraskelse, da Radikale Venstres politiske leder Morten Østergaard, landsformand Svend Thorhauge og formand for Radikal Ungdom, Sigrid Friis Proschowsky troppede uanmeldt op på Center for Sundhed og Samfund (CSS) på København Universitet, hvor Maria Katarina Nielsen studerer, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Her fik Maria Katarina Nielsen overrakt blomster, fordi hun ved sidste uges kommunalvalg som den eneste radikale kandidat i Frederikssund Kommune blev valgt ind i byrådet, hvor partiet ikke har været repræsenteret de sidste otte år.

- Jeg er så stolt af hele det radikale hold i Frederikssund, som har fået Radikale Venstre ind i byrådet. Jeg er hamrende glad for, at radikale igen bliver repræsenteret i kommunen, og jeg glæder mig over, at de nu får Maria i byrådet. Hun bliver en kanon stemme for de radikale mærkesager om uddannelse og børn, siger Morten Østergaard i en pressemeddelelse.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?