24. januar 2018
En mand spurgte Socialdemokraternes partiformand Mette Frederiksen om, hvad partiet vil gøre for hjemløse, da hun fredag besøgte beboerlokalet Solsikken på Heimdalsvej i Frederikssund for at bakke op om partiets spidskandidat til kommunevalget, Tina Tving Stauning (t.h.). Foto: Maj-Britt Holm
gallery icon

Se billedserie

En mand spurgte Socialdemokraternes partiformand Mette Frederiksen om, hvad partiet vil gøre for hjemløse, da hun fredag besøgte beboerlokalet Solsikken på Heimdalsvej i Frederikssund for at bakke op om partiets spidskandidat til kommunevalget, Tina Tving Stauning (t.h.). Foto: Maj-Britt Holm
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mette Frederiksen kom til kaffe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mette Frederiksen kom til kaffe
Frederikssund KV17 - 06. oktober 2017 kl. 20:00
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Socialdemokraternes partiformand Mette Frederiksen besøgte Frederikssund fredag for at støtte partiets spidskandidat Tina Tving Stauning, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Jeg er her for at bakke vores kandidater op i valgkampen. Jeg synes, I skal have et borgmesterskifte, sagde Socialdemokraternes partiformand Mette Frederiksen, da hun blev modtaget af partifællen Tina Tving Stauning i beboerlokalet Solsikken på Heimdalsvej.

Over 60 mennesker var mødt op - her i blandt socialdemokratiske lokalpolitikere og medlemmer samt en regionsrådskandidat - for at opleve den kendte politiker, der i øjeblikket drager rundt i landet for at skabe opmærksomhed omkring partiets borgmesterkandidater ved kommunevalget.

I Frederikssund talte hun om sin bekymring for, at uligheden stiger i disse år i det danske samfund, at at vi danskere bliver trukket længere fra hinanden.

Fra salen blev der spurgt til, hvordan hun og partiet ser på alt fra hjemløse og stressede skolelærere til hjælp til ældre, manglende omsorg for sygehusindlagte på grund af den tidskrævende Sundhedsplatform. Desuden spurgte byrådsmedlem Jesper Wittenburg (S) til den manglende Frederikssund-motorvej.

- Jeg lover aldrig veje, fastslog Mette Frederiksen og pegede på, at der er mange ønsker om veje rundt om i landet, men at hun er klar over, at Frederikssund-fingeren ikke er gjort færdig.

Hun erklærede sig som stærk tilhænger af flere almene boliger, så de store byer ikke kun bliver for rige, og hun ønsker 1000 nye medarbejdere for at få genoprettet skat, forhindret social dumping og samarbejdet internationalt om at stoppe skattesnyd.

S-partiformanden opfordrede til slut folk i salen til at bidrage til valget ved hver især at tage fat i 10-15 andre.

- I bliver nødt til at hjælpe, hvis I skal have en ny borgmester, fastslog hun.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk