22. oktober 2018
Kredsformand for Nye Borgerlige i Frederikssund og Halsnæs, Bill Malmgren, opfordrer vælgerne til at stemme på partiets nummer to på listen og ikke Morten Lintrup, der står øverst, men som blev ekskluderet mandag af partiets landsledelse.
Kredsformand for Nye Borgerlige i Frederikssund og Halsnæs, Bill Malmgren, opfordrer vælgerne til at stemme på partiets nummer to på listen og ikke Morten Lintrup, der står øverst, men som blev ekskluderet mandag af partiets landsledelse.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kredsformand: Stem ikke på Morten Lintrup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kredsformand: Stem ikke på Morten Lintrup
Opdateret 31. oktober 2017 kl. 12:15
Frederikssund KV17 - 31. oktober 2017 kl. 11:56
Af Maj-Britt Holm
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Morten Lintrup kommer fortsat til at stå øverst på Nye Borgerliges liste til kommunevalget i Frederikssund, selv om han er ekskluderet af sin partiledelse.

arrow Læs også: Fyret kandidat kan få del i listestemmer

Men partiets kredsformand Bill Malmgren, der privat er ven med Morten Lintrup, opfordrer til, at vælgerne stemmer på listens nummer to, Karl Andersen, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Det fremgår af en pressemeddelelse, som Bill Malmgren netop har sendt ud:

- Morten Lintrup vil stadig være på stemmesedlen i Frederikssund kommune under Nye Borgerlige på liste D, da dette ikke kan laves om, men repræsenterer ikke Nye Borgerlige, hvorfor det anbefales at stemme personligt på listens nummer 2, Karl Andersen, der repræsenterer Nye Borgerliges politik, skriver Bill Malmgren, der er formand for Nye Borgerlige i Frederikssund og Halsnæs - og selv stiller op som spidskandidat for Nye Borgerlige i Halsnæs.

Morten Johan Lintrup delte i weekenden et link til Politiken-artiklen »Bangladesh vil sterilisere rohingyaer i kaotiske flygtningelejre« med en kommentar om, at Bangladesh ikke lider af »teaterhumanistiske fordomme«. Det fik partiledelsen til at ekskludere ham mandag.

Ifølge Bill Malmgren har Morten Lintrup været med til at bygge partiets Frederikssund Kreds op og har været et aktivt og dygtigt bestyrelsesmedlem.

- Morten Lintrup bliver ved med at være min gode ven og jeg har flere gange taget øretæver og holdt hånden over ham overfor Hovedbestyrelsen tidligere, da han har stået til eksklusion, fordi han har tænkt højt med glødende bogstaver eller skrevet noget, som ikke burde skrives, da det kunne være ødelæggende for vores parti, forklarer Bill Malmgren i pressemeddelelsen, hvor han oplyser, at han blev gjort opmærksom på hovedbestyrelsens øjeblikkelige eksklusion af Morten Lintrup i en »dårlig telefonsamtale« mandag ved 15-tiden, mens han var ude og opsætte valgplakater og tjekke tidligere opsatte plakater.

Kredsformanden påpeger, at han ikke selv har set Morten Lintrups indlæg, som denne blev fyret for.

Men Bill Malmgren oplyser, at indlægget efter aftale med hovedbestyrelsen blev fjernet af Morten Lintrup, der også i pressen skulle trække sine udtalelser tilbage, hvilket ikke skete.

- Dette var åbenbart dråben, der fik bægeret til at flyde over, og Morten Lintrup var herefter ikke mere medlem af Nye Borgerlige, oplyser han.

arrow Fyret spidskandidat nægter at gå
31. oktober 2017 kl. 11:04 Opdateret: kl. 11:04
arrow Nye Borgerlige fyrer spidskandidat for flygtningeudtalelse
30. oktober 2017 kl. 14:10 Opdateret: kl. 14:12
arrow Nye Borgerlige-kandidat bifalder sterilisation af flygtninge
30. oktober 2017 kl. 12:46 Opdateret: kl. 12:48

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk