20. oktober 2021
En aften med journalist og forfatter Jakob Sheikh ? aktuel med bogen »Vi tabte« - om vores exit fra Afghanistan og kampen mod Taleban. Pressefoto
En aften med journalist og forfatter Jakob Sheikh ? aktuel med bogen »Vi tabte« - om vores exit fra Afghanistan og kampen mod Taleban. Pressefoto
Foto: Simone Lilmoes, Gyldendal Medie
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vi tabte - hvad gør vi så?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vi tabte - hvad gør vi så?
Fredensborg - 20. september 2021 kl. 18:38

De vestlige lande har lidt et dobbelt nederlag: Det ydmygende exit fra Kabul er udtryk for en 20 år lang tabt kamp mod Taleban om det plagede land.

Og Vesten har samtidig tabt krigen mod terror, islamisme og jihadisme, der begyndte med al-Qaedas angreb 11. september 2001. Det er synspunktet hos journalist og forfatter Jakob Sheikh, der deltager i Louisiana Live tirsdag den 28. september klokken 19.30.

I sin nye bog »Vi tabte« fortæller journalist og forfatter Jakob Sheikh om dette nederlag, som ifølge ham skyldes, at vi ikke forstår de kræfter, vi står overfor.

På Louisiana kan publikum høre ham fortælle om sit mangeårige arbejde med at udforske det komplekse fænomen. Louisiana Live er gratis (gebyr 20 kr.) for museets gæster - tilmelding er nødvendig på www.louisiana.dk, hvor man kan læse mere.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?