26. oktober 2020
Seniorrådets stemmesluger Josée Linnemann stopper i protest mod magtkampe og chikane.
Seniorrådets stemmesluger Josée Linnemann stopper i protest mod magtkampe og chikane.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Uro i Seniorrådet - et medlem går i protest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Uro i Seniorrådet - et medlem går i protest
Fredensborg - 24. februar 2015 kl. 09:37
Af Steffen Slot

Der bliver talt og skrevet i et grimt sprog, og der udspiller sig magtkampe og chikane, hvor der i stedet burde samarbejdes for at gøre noget for de ældre i kommunen.

Sådan lyder kritikken af samarbejdsklimaet i Seniorrådet i Fredensborg Kommune. Igennem det seneste år har samarbejdet i Seniorrådet været dårligt, og nu tager Josée Linnemann konsekvensen og udtræder i protest. Hun blev valgt med 823 stemmer - det højeste antal stemmer nogensinde til Seniorrådet, da der var valg i efteråret 2013.

Uacceptabel adfærd og manglende samarbejde er den første grund til Josée Linnemanns beslutning, som hun uddyber i en skrivelse til Seniorrådet og byrådspolitikerne. Hun mener samtidig, at hendes mange vælgere har krav på at få fortalt, hvorfor hun træder ud.

- En anden væsentlig årsag til min udtræden af Seniorrådet er rådets arbejdsform, hvor vi på de månedlige Seniorrådsmøder stort set aldrig er nået længere end til maskerede magtkampe samt alenlange og ofte temmelig aggressive diskussioner om »plejer« og formalia omkring rådets virke, skriver hun.

- Ja, der er magtkampe på kryds og tværs, og det går ud over Seniorrådets arbejde, at der er interne stridigheder. På det punkt har Josée Linnemann fuldstændig ret, og det håber jeg, at vi kan få løst, så vi kan koncentrere os mere om at gøre noget for de ældre, siger Jørgen Simonsen, der som formand har udsendt en skrivelse, der takker Josée Linnemann for indsatsen i det år, hun har været med.

Læs hele historien i Frederiksborg Amts Avis tirsdag den 24. februar.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?