27. maj 2020
Motionsløbet finder sted på lørdag i Humlebæk-området.
Motionsløbet finder sted på lørdag i Humlebæk-området.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tour de Fredensborg kommer til Humlebæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tour de Fredensborg kommer til Humlebæk
Fredensborg - 19. oktober 2019 kl. 04:20
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tour de Fredensborg er et efterårsløb, som er blevet en tradition, og på lørdag den 26, oktober klokken 11 er motionsløbet rykket til Humlebæk, hvor der er lagt en rute gennem smut natur og idylliske bymiljøer.

Klokken 11 byder formanden for Fritids- og Idrætsudvalget Bo Hilsted sammen med fire foreninger i Humlebæk, velkommen. Hele familien kan deltage i den hyggelige fælles aktivitet og måske også få en lille smule sved på panden. Man kan nemlig vælge at gå eller løbe ruten på 5,5 km. De friske kan løbe ruten to gange.

I Humlebæk er der ikke en løbeklub, men fire andre foreninger har taget stafetten op for at arrangere løbet. Det er Bjerre Strand Badelaug, Humlebæk Fitness Forening, Humlebæk Tennis Klub og KulturStationen. Med det kulturelle islæt kan det ikke udelukkes, at der også bliver sat musik til, når starten går fra KulturStationen.

Der er medaljer, vand og frugt til alle deltagere. Det er gratis at deltage og man møder bare op.

Et af målene med Tour de Fredensborg er at vise nogle af de mange flotte tur- og udflugts-muligheder der er i kommunen og give deltagerne oplevelser både i nærmiljøet, men også andre steder end der hvor man bor. I august var Tour de Fredensborg i Nivå. Det næste løb i rækken er: Fredensborg, tirsdag den 31. december klokken 10.00

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?