28. november 2020
Torsdag er det slut med at gå på biblioteket uden mundbind. Pressefoto.
Torsdag er det slut med at gå på biblioteket uden mundbind. Pressefoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Torsdag indføres der mundbind på biblioteket

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Torsdag indføres der mundbind på biblioteket

Fra 29. oktober skal man bruge mundbind, når man kommer ind på biblioteket

Fredensborg - 27. oktober 2020 kl. 15:51
Af Peter Mailand

Torsdag er det slut med, at gå på biblioteket uden mundbind, for efter de nye retningslinjer bliver der indført mundbind på bibliotekerne.

"Sætter man sig og læser en avis eller benytter en pc, må man gerne tage mundbindet af, så længe man sidder ned. Det samme er tilfældet for brugere af mødelokalerne," fremgår det af en pressemeddelelse.

Ud over kravet om mundbind er der foreløbig ikke andre ændringer af Fredensborg Bibliotekernes tilbud og services end de allerede eksisterende.

Da kulturelle arrangementer med siddende publikum ikke er omfattet af regeringens forsamlingsforbud på ti personer, fortsætter bibliotekets arrangementer som planlagt.

Samtalesaloner aflyst

"Eneste undtagelse er foreløbig samtalesalonerne på Nivå Bibliotek i november og december, som er aflyst, da de af natur gør det vanskeligt at opretholde den krævede afstand mellem deltagerne," fremgår det af pressemeddelelsen.

Ved de arrangementer, som bliver gennemført, sørger Fredensborg Bibliotekerne naturligvis for den krævede afstand mellem publikum, ligesom der vil være håndsprit ved indgangen til lokalerne, hvor arrangementerne finder sted.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?