19. januar 2021
Pianisten Carol Conrad er en af de musikere, der kan opleves i Gamle Bio den 6. december
Pianisten Carol Conrad er en af de musikere, der kan opleves i Gamle Bio den 6. december
Foto: Poul W. Juul
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To julekoncerter i Gamle Bio

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To julekoncerter i Gamle Bio
Fredensborg - 26. november 2020 kl. 18:38

Med god luft omkring stolene er der stadig plads til 60 publikummer i Gamle Bio i Fredensborg, og det betyder, at den traditionelle julekoncert kan gennemføres.

Man skal blot have mundbind eller visir på, når man går ind i kulturhuset. Familiemedlemmer kan få lov til at sidde tættere sammen end den ene meter, der ellers er obligatorisk afstand mellem stolene.

Julekoncerterne holdes søndag den 6. december klokken 14.00 og 16.00, og publikum kan glæde sig til at opleve Operettekompagniet, der i år stiller med hele fem kunstnere: Stifterne, pianisten Carol Conrad og tenoren Thomas Peter Koppel har til lejligheden suppleret sig med tre unge talenter: Sopranen Carina Tybjerg Madsen, mezzosopranen Sidsel Aja Eriksen og barytonen William Jønch Pedersen.

Julen bliver, som vi plejer, sunget ind med en musikalsk pakkekalender fyldt med magisk indhold, der åbnes låge for låge for de fremmødte gæster. Vi glemmer for en stund corona og andre fortrædeligheder og lader os overvælde af sang og glæde, så budskabet om fred mellem mennesker og glæde og taknemmelighed for det, vi har, får frit løb. Kun fællessange må vi undvære i år, fremgår det af en pressemeddelelse, der fortsætter:

»Sangerne jonglerer med glansfulde harmonier på alverdens sprog. Såvel kirkelige opusser som verdslige evergreens ligger aldeles mundrette i korpsets unge røster, der ufortrødent deler deres talenter med os«.

Dørene åbnes en halv time før, og der kan købes vand og vin ved selvbetjening og betaling med MobilePay. Hver koncert varer fem kvarter. Adressen er Jernbanegade 4 i Fredensborg.

Billetter á 150 kr. kan bestilles på www.fredensborgbio.dk.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?