25. oktober 2020
Det er gratis at deltage i arrangementerne, hvis du er fyldt 65 år. Tilmelding er nødvendig og kan ske på hjemmesiden. Foto: Presse
Det er gratis at deltage i arrangementerne, hvis du er fyldt 65 år. Tilmelding er nødvendig og kan ske på hjemmesiden. Foto: Presse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tilskud giver Ældre Sagen i Fredensborg nye muligheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tilskud giver Ældre Sagen i Fredensborg nye muligheder
Fredensborg - 18. oktober 2020 kl. 20:28

Ældre Sagen i Fredensborg Kommune har modtaget et tilskud fra Ældre Sagens sommerpakke, hvilket har givet foreningen mulighed for at arrangere en hel række nye aktiviteter.

Tag eksempelvis med på cykeltur fra Byens Hus Egedal til Karlebo Mølle tirsdag den 20. oktober. Her er der afgang klokken 11.00. Der vil være rundvisning i møllen og derefter frokost med en øl/vand/glas vin på Karlebo Kro.

Der er også spisning og koncert med Jordans Drive i Byens Hus Egedal fredag den 23. oktober klokken 12.00. Her bliver serveret en varm ret med flødekartofler, marineret svinemørbrad og salat. Der er øl/vand/vin til maden. Herefter koncert med Jordans Drive.

Den 1. november står den på Singlebrunch på Karlebo Kro klokken 11.00. Her serveres der en hyggelig brunch med kaffe og juice, og derefter spiller Elvis Presley alias Mike Andersen, der er kendt som en af Danmarks bedste fortolkere af Elvis. Her skal man være single for at kunne deltage.

Disse og mange andre arrangementer kan du læse mere om på www.ældresagen.dk/fredensborg.

Det er gratis at deltage i arrangementerne, hvis du er fyldt 65 år. Tilmelding er nødvendig og kan ske på hjemmesiden.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?