3. juli 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tidligt på weekend med Odysseus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligt på weekend med Odysseus
Fredensborg - 07. november 2019 kl. 10:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Én skuespiller og én kontrabassist fortolker Homers klassiske beretning om Odysseus' handlingsmættede færd for fuld udblæsning. Det sker fredag den 8. november klokken 14.30 i Egedal Byens Hus, og det er en oplagt undskyldning for at tage tidligt fri fra arbejde eller hente børnebørnene for at opleve teateret.

Odysseus skyller i land på en strand i Ithaka, badet i mørke og med vindens tuden i ørerne. Vor helt hænger i laser, udmattet og forpint af den lange og udmarvende rejse hjem fra krigen mod Troja. En rejse fuld af farer og fristelser. Men trængslerne ophører ikke ved hans tilbagevenden, for i den mellemliggende periode er hans borg blevet besat, hans kone, Penelope, belejret af utallige bejlere, og hans søn, Telemachos, truet på livet. Arrangørerne lover en forestilling, der skærer helt ind til benet i den klassiske fortælling.

Forestillingen er baseret på Homers Illiaden og Odysseen og spilles af Det lille Turnéteater. Den er egnet for børn fra 9 år. Adressen er Egedalsvej 2 i Kokkedal. Gratis adgang.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?