8. marts 2021
Søndag blev Thomas Lykke Pedersen genvalgt som borgmesterkandidat. Arkivfoto.
Søndag blev Thomas Lykke Pedersen genvalgt som borgmesterkandidat. Arkivfoto.
Foto: Peter Mailand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Thomas Lykke Pedersen genvalgt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Thomas Lykke Pedersen genvalgt

Søndag var der virtuelt opstillingsmøde og generalforsamling i Socialdemokratiet

Fredensborg - 18. januar 2021 kl. 09:06

Socialdemokratiet i Fredensborg afholdt søndag både opstillingsmøde med valg af borgmesterkandidat, og efterfølgende generalforsamling. På grund af coronarestriktionerne blev det dog afholdt over internettet med mere end 40 deltagere. Det glæder dog borgmester Thomas Lykke Pedersen, at han blev genvalgt.

"Jeg takker for valget og tilliden fra partiforeningens medlemmer og ser frem til en god og sober valgkamp. Jeg vil fortsætte mit arbejde sammen med byrådet og borgerne så Fredensborg kan blive en af Danmarks bedste kommunerne målt på en stærk økonomi, høj kvalitet i vores velfærd og den grønne omstilling af vort samfund," siger han i en pressemeddelelse.

Også formand for byrådsgruppen, Per Frost Henriksen glædede sig over resultatet.

"Den socialdemokratiske byrådsgruppe i Fredensborg Byråd indstillede enstemmigt og uden tøven Borgmester Thomas Lykke Pedersen, som Borgmesterkandidat for Socialdemokratiet i Fredensborg. Thomas er en dygtig og engageret borgmester, der hver dag viser, at samarbejde giver resultater. Thomas er helt unik når det gælder samarbejde på tværs i byrådet. Det bevises bedst med store brede konstitueringer ved kommunalvalg og brede budgetforlig hvert eneste år. Han fik en varm anbefaling," siger han på byrådsgruppens vegne.

Coronaens tegn

Generalforsamlingen stod selvfølgelig også i coronaens tegn, med de begrænsninger og bekymringer det har givet.

Formand for partiforeningen Vivian Johnsen udtaler i den forbindelse:

"Der skal fra den Socialdemokratiske partiforening og byrådsgruppe lyde en stor tak til alle de medarbejdere i kommunen, forsyningen og i handlen, der har været i frontlinjen og gjort en fantastisk indsats for os alle sammen," siger hun.

Generalforsamlingen gav også genvalg til Louise Mehnke som Folketingskandidat og Ergin Øzer som Regionsrådskandidat. I bestyrelsen var der genvalg til næstformand Lasse Lynæs, kasserer Christian Spure Hansen og til bestyrelsesmedlemmerne Kirsten Brandt og Annett Kjær-Andersen og nyvalgt bestyrelsesmedlem blev Dorte Beyer Nielsen. Majbritt Damborg og Lars Sandt blev genvalgt som suppleanter, mens Bent Sonne blev nyvalgt suppleant.

Er det en god idé at udnævne politikere til ambassadører?