16. juni 2021
Fredensborg Tennis Klub havde udskudt den officielle indvielse af de nye baner til i lørdags, hvor Charlotte Sander og Bo Hilsted kunne klippe snoren til de nye baner. Pressefoto.
Fredensborg Tennis Klub havde udskudt den officielle indvielse af de nye baner til i lørdags, hvor Charlotte Sander og Bo Hilsted kunne klippe snoren til de nye baner. Pressefoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tennisklub kunne fejre genåbning med indvielse af nye baner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tennisklub kunne fejre genåbning med indvielse af nye baner

Fredensborg Tennis Klub kunne i lørdags fejre genåbning med både standerhejsning og indvielse af de nye helårsbaner

Fredensborg - 10. maj 2021 kl. 06:53
Af Peter Mailand

Lørdag blev genåbningen af tennisbanerne i Fredensborg fejret dobbelt, for Fredensborg Tennis Klub havde udskudt den officielle indvielse de nye helårsbaner til Tennissportens Dag, og hvor klubben samtidig holdt standerhejsning.

Indvielsen foregik i solskin og højt humør og Charlotte Sander og Bo Hilsted klippede det røde bånd til de nye røde baner. Flaget gik til tops og alle fremmødte børn kunne deltage i tennis træning.

Fornyelse af tennisbanerne var tiltrængt, da de første grusbaner blev anlagt i 1964, og klubhuset blev opført året efter.

Renoveringen af de gamle grusbaner forløb dog ikke uden problemer, da det viste sig, at der slet ikke var dræn under banerne.

Det undrede dog ikke klubbens bestyrelse, der gjorde kommunen opmærksom på, at de to baner hurtigt blev oversvømmet i regnvejr.

Vigtigt at dyrke idræt

"Takket været en utrættelige politiske indsats fra de to byrådsmedlemmer og medlemmer af Fritids- og Idrætsudvalget Charlotte Sander (S) og Bo Hilsted (S) nåede de to nye baner at stå parat til udendørssæsonen," lyder det fra klubben i en pressemeddelelse.

Ved indvielsen sagde Charlotte Sander.

"Jeg mener det er vigtigt at børn, unge og ældre har mulighed for at dyrke idræt i deres lokalmiljø, her har de også mulighed for at skabe nye relationer. I og med at Fredensborg tennis har haft en kæmpe tilgang af nye medlemmer, er det vigtigt at der er banekapacitet, derfor var det vigtigt vi fik de nye baner klar til forårssæsonen," sagde hun i sin tale.

"Næste skridt er, at der skal sættes lys op, så banerne kan benyttes året rundt," lyder det fra klubben,

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?