23. juni 2021
Nivå-Kokkedal tennisklub holder åbent hus på lørdag. Her ses borgmester Thomas Lykke Pedersen i aktion da klubben holdt standerhejsning i april. Pressefoto.
Nivå-Kokkedal tennisklub holder åbent hus på lørdag. Her ses borgmester Thomas Lykke Pedersen i aktion da klubben holdt standerhejsning i april. Pressefoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tennisklub holder åbent hus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tennisklub holder åbent hus

Som en del af en landsdækkende begivenhed åbner Nivå-Kokkedal tennisklub dørene på lørdag

Fredensborg - 05. maj 2021 kl. 19:30

Lørdag den 8. maj er der åbent hus i Nivå-Kokkedal tennisklub. Det sker som en del af den landsdækkende begivenhed, Tennissportens Dag, hvor mere end 260 klubber holder åbent hus.

I dagens anledning inviterer klubben alle interesserede til at lægge vejen forbi klubbens baner enten på klubbens anlæg på Græstedgård, Græstedgårdsvej 1, i Kokkedal eller på klubbens helårsbane i Mikkelborg ved ishuset til en dag med tennisspil, sjove aktiviteter og hygge fra kl. 10-14. Det er gratis at deltage, og gæsterne kan kvit og frit låne ketsjere og bolde.

Tennis er for alle

For nyligt fik klubben i øvrigt politisk opbakning fra borgmester Thomas Lykke Pedersen, der lagde vejen forbi ved klubbens standerhejsning i april.

Det fortæller klubbens formand Helena Lytton, der dog understreger, at man dog ikke behøver at være borgmester for at være med.

"Til Tennissportens Dag får alle mulighed for at prøve at spille tennis. Alle er velkomne og alle kan være med - uanset alder og om man har prøvet at spille det før. Vores trænere står klar til at hjælpe deltagerne i gang på banerne," siger hun i en pressemeddelelse.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?