24. januar 2019
I de seneste år har Teaterforeningen Madam Mangor brugt den gamle biograf i Fredensborg til forestillingerne. Sidste gang var i 2014. Foto: Allan Nørregaard
I de seneste år har Teaterforeningen Madam Mangor brugt den gamle biograf i Fredensborg til forestillingerne. Sidste gang var i 2014. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Teater søger frivillige, der vil lære om lys og film

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teater søger frivillige, der vil lære om lys og film
Fredensborg - 10. januar 2018 kl. 16:37
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når Teaterforeningen Madam Mangor laver sine store forestillinger, er det en blanding af professionelle og amatører, og det har igennem årene været en god kombination.

Det giver mulighed for, at frivillige kan lære af de professionelle, og dette forår er der en ny chance for folk med interesse for lys og lyd. Søndag den 28. januar klokken 16.00 er alle velkomne til at kigge forbi Kulturhuset Fredensborg Gl. Bio, Jernbanegade 4 i Fredensborg.

Instruktør og manuskriptforfatter Thomas Malling forklarer:

- Madammen er i fuldt sving med at hyre folk og har allerede nu sikret sig filmfotograf og lysdesigner. De er vigtige folk i forestillingen, da »Robin Hood« jo er en blanding af film og teater. Filmoptagelserne kræver minutiøs tilrettelæggelse, så alt klapper i samspillet mellem scene og levende billeder, og lyssætningen giver særlige udfordringer når man skal belyse skuespillerne uden at ramme filmen.

- Fotograf bliver Simon Tei, der også stod for optagelserne i »Folmer går i Biffen« og lysdesigner Christoffer Gulløv, uddannet på Statens Skole for Scenekunst, er hyret til lyssætningen. Nu søger Madammen folk med interesse for lys- og lyd, som kunne tænke sig at lære af professionelle.

Eftermiddagen den 28. januar bliver en hyggelig og uformel sammenkomst, hvor Teaterforeningen Madam Mangor byder på et glas og fortæller om aktiviteterne og den kommende forestilling.

Tilmelding kan ske til info@madammangor.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk