27. november 2020
Der er også stor fokus på skuespillernes sikkerhed, da de ikke kan overholde afstandskrav på scenen.
Der er også stor fokus på skuespillernes sikkerhed, da de ikke kan overholde afstandskrav på scenen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Teater i det smukke hus: En rejse gennem alderdommen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teater i det smukke hus: En rejse gennem alderdommen
Fredensborg - 26. oktober 2020 kl. 17:35

En samling af kortere tekster - monologer, dialoger, scener og digte - som under ét udgør en rejse gennem alderdommen. Det kan publikum opleve i teaterhuset på Kalvehaven i Nivå, hvor Nivå Amatør Teater opsætter »De evige højder« af Kaj Niessen.

Med humor og barokke indfald gennemspilles i en kabaretagtig form scener fra den sidste del af livet - til tider skildret som kunne det være begyndelsen på samme. Nivå Amatør Teater minder om, at der er et stærkt begrænset antal billetter - grundet corona-restriktioner. Der er nummerede pladser og afstand, og fordelingen af pladserne sker efter først til mølle-princippet. Der er plexiglas i bar og billetsalg og afstandsmarkeringer. I pausen vil de udendørs arealer være tilgængelige.

Forestillingen spiller: Lørdag den 14 november klokken 15.00, søndag den 15. november klokken 15.00, mandag den 16. november klokken 20.00 og onsdag den 18. november klokken 20.00 samt lørdag den 21. november og søndag den 22. november klokken 15.00.

Billetter a 90 kroner kan bestilles via nivaateater@live.dk eller på telefon 2712 2813. Læs mere på www.nivaateater.dk Læs mere om programmet for de kommende måneder under hver forestilling på: www.nivaateater.dk

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?