13. juni 2021
Formand for Karlebo Lokalhistoriske Forening, Niels Storgaard Simonsen, fortæller om de historiske højdepunkter som deltagerne kommer forbi.
Formand for Karlebo Lokalhistoriske Forening, Niels Storgaard Simonsen, fortæller om de historiske højdepunkter som deltagerne kommer forbi.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ta' med på historisk cykeltur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ta' med på historisk cykeltur

16. maj arrangerer Cyklistforbundet den årlige tur til seks historiske steder

Fredensborg - 06. maj 2021 kl. 06:52

å er det blevet tid til Cyklistforbundets årlige historisk cykeltur. Den finder sted søndag 16. maj klokken 10.00 til 12.00.

Deltagerne mødes ved Restaurant Trekostens p-plads - Nivå Havn, skriver Cyklistforbunds Hørsholm-Fredensborg afdeling i en pressemeddelelse og fortsætter:

"Cyklistforbundets første cykeltur i år er den historisk tur. Vi cykler rundt i Nivå og formand Niels Storgaard Simonsen, Karlebo Lokalhistoriske Forening fortæller om de historiske højdepunkter i Nivå, som vi besøg på turen.
"Der er tale om seks steder, hvor vi gør holdt."

På turen kommer deltager forbi Nivå Havn, hvor man begynder. Så bliver der cyklet til Galejhavnen/Udskibningshavnen. Næste stop er den historiske Ringovnen - Nivågårds Teglværk. Lige i nærheden ligger Nivågård og Nivågårds Malerisamling, som godsejer Johannes Hage ejede og etablerede. Efter et stop her cykles der til Nive Mølle, der ligger ved Usserød Å. Sidste stop bliver Nivå Kirke.

Alle er velkomne til at deltage og arrangementet er gratis.

Jk

Hvor langt tror du Danmark når ved EM