1. august 2021
Fredensborg Kommune har gode politikere, men de er alligevel ikke vandt til den jubel, som de har mødt i de seneste dage.
gallery icon

Se billedserie

Fredensborg Kommune har gode politikere, men de er alligevel ikke vandt til den jubel, som de har mødt i de seneste dage.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Syv politikere blev hyldet på studietur - indtil danskerne så, hvem der sad i bussen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Syv politikere blev hyldet på studietur - indtil danskerne så, hvem der sad i bussen
Fredensborg - 23. juni 2021 kl. 12:20
Af Steffen Slot

Det er aldrig før sket, at politikere fra Fredensborg Kommune bliver hyldet som helte med dyt, vink og klapsalver hvor end de kommer frem. Men sådan er det i netop disse dage, hvor syv politikere i Borgerservice -, Arbejdsmarkeds - og Erhvervsudvalget er på studietur til Fyn og Jylland.

Og hvad er så forklaringen? Jo, de kører i en af landsholdets busser, som er blevet ledige efter landsholdets seneste storsejr over Rusland og kvalifikation til EM-ottendedelsfinalen.

Allerede tirsdag morgen gav det mindre trafikale problemer ved rådhuset i Kokkedal, da mange troede, at landsholdet var forbi rådhuset. Det var dog en længe planlagt studietur for et politisk udvalg, og politikerne var ganske begejstrede over udsigten til at køre i de rød-hvide farver.

Overalt på vejene blev der vinket og dyttet, men det politiske selskab fortæller også, at jubelen stilnede en anelse af, når folk opdagede så mange ansigter, som de ikke kunne genkende.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?