15. december 2018
Regionens planer om delvist at spare bus 150S væk bliver ikke til noget i denne omgang. Bussen kører mellem Kokkedal Station og Nørreport Station. Foto: Arkiv
Regionens planer om delvist at spare bus 150S væk bliver ikke til noget i denne omgang. Bussen kører mellem Kokkedal Station og Nørreport Station. Foto: Arkiv
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Svarbrev efterlader formand på dupperne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Svarbrev efterlader formand på dupperne
Fredensborg - 15. april 2018 kl. 12:35
Af Camilla Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Besparelsen på bus 150S bliver ikke aktuel i 2019, og politikerne kan derfor tørre sveden af panden i denne omgang. Region Hovedstaden har sendt et svarbrev til byrådspolitikerne på det brev, de sendte tidligere på året som en protest mod spareplanerne på busdriften i Fredensborg Kommune.

I brevet lægger regionen op til, at besparelserne igen kan blive aktuelle fra 2020. Regionen udtrykker desuden, at udskydelsen af sparebehovet giver mere tid til at inddrage kommunerne - både på administrativt og politisk niveau - i planerne. Det efterlader udvalgsformand for Infrastruktur- og Teknikudvalget Freja Brabæk Kristensen (DF) oppe på dupperne.

- Vi vil fortsat protestere imod besparelserne på bus 150S og være i dialog med regionen og de øvrige kommuner i Nordsjælland, fortæller Freja Brabæk Kristensen, der mener, at et bredt samarbejde mellem de nordsjællandske kommuner vil forhindre en serviceforringelse i form af færre busser.

- Vores borgere skal ikke stå uden busforbindelse til Gl. Holte, Nærum og København, siger udvalgsformanden.

Sparebehovet er udskudt, fordi Region Hovedstaden skal betale mindre i tilskud til driften til Movia end først antaget. Det betyder, at regionen har overskud i budgettet for den regionale planlægning i 2019, og de behøver derfor ikke at spare.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk