24. oktober 2021
Kom til åben haven hos Susanne Kolmos i september. Pressefoto
Kom til åben haven hos Susanne Kolmos i september. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Susanne åbner sin have i Nivå

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Susanne åbner sin have i Nivå

Søndag den 26. september er der åbnet i Susannes have fra kl. 10 til 13

Fredensborg - 24. september 2021 kl. 16:30

SusHaveDesign holder åben have søndag den 26. september mellem klokken 10 og 13.

Arrangementet finder sted i anledningen af, at indehaveren Susanne Kolmos er gået på fuldtid med virksomheden, som blev skabt i efteråret 2019, sideløbende med, at hun havde et deltidsjob som regnskabschef i en modevirksomhed under etablering. Kunder har fundet vej via hjemmesiden www.Sushavedesign.dk, og nu er der kommet så meget gang i forretningen, at hun vil forsøge sig som 100 procent selvstændig.

En lille have

Susannes haven er en parcelhushave på små 500 kvadratmeter. Gennem 30 år har Susanne høstet erfaring med dyrkning af alverdens planter på den tunge lerjord på de gamle lergrave i Nivå. Design har altid interesseret hende, og haven består derfor af smukke, stemningsfulde og hyggelige haverum med duft, farver og spiseligt så mange dage om året som muligt.

"Her er siddepladser til både kolde vindblæste forårs- og efterårsdage samt sval skygge på hede sommerdage. Her er inspiration at hente til både den lille altan, kolonihaven, parcelhushaven og den store landbohave," skriver Susanne Kolmos i en pressemeddelelse.

Jk

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?