23. april 2021
De mobile enheder til kviktest var planlagt som midlertidige i Fredensborg Kommune, og de blev da også meget midlertidige. Arkivfoto
De mobile enheder til kviktest var planlagt som midlertidige i Fredensborg Kommune, og de blev da også meget midlertidige. Arkivfoto
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Surt, men få forklaringen her: Kun kviktest ét sted i kommunen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Surt, men få forklaringen her: Kun kviktest ét sted i kommunen
Opdateret 01. marts 2021 kl. 11:22
Fredensborg - 27. februar 2021 kl. 14:48
Af Steffen Slot

I weekenden har det skabt en del forundring, at alle fire bysamfund i den forgangne uge fik testcentre med kviktests. Efter lidt opstartsvanskeligheder fungerede de alle fredag, hvorefter der kom en melding om, at der fremover kun bliver kviktest-center i Egedalshallen i Kokkedal.

arrow Læs også: Øv for en opstart: Personale kom for sent til testcentret

»Det er beklageligt, da vi ved, at mange har sat pris på de lokale testmuligheder. Ændringen sker som led i udrulningen af Region Hovedstadens nye teststrategi«, oplyser Fredensborg Kommune, der minder om, at kommunen ikke selv afgør, hvor testmulighederne skal placeres.

Desuden var der tale om pop-up-lignende testfaciliteter, som ikke er dyre i selve den fysiske etablering, og det betyder, at Region Hovedstaden hele tiden tilpasser testmulighederne efter de steder, hvor behovet er størst.

Testcenteret i Egedalshallen - Holmegårdsvej 3, 2980 Kokkedal - åbner mandag den 1. marts klokken 12.00 og lukker klokken 20.00. Alle dage herefter er der åbent klokken 8-20 - også lørdag og søndag. Børn over 12 år kan få en kviktest. Børn under 15 år skal være i følge med en forælder eller værge.

arrow Fire midlertidige kvik-testcentre åbner i denne uge
23. februar 2021 kl. 06:52 Opdateret: kl. 06:49
Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?